Danny Vera - Zaterdag 12 september 17h30

Voorlopig programma:

17:30 deur open, mogelijkheid tot diner/borrel

19:00 voorprogramma: Bouke Zoete

20:00 Danny Vera

21:00 uitloop

22:00 einde

Danny speelt natuurlijk al veel langer voor volle zalen door het hele land maar door zijn hit Roller Coaster kan niemand meer om de immer onberispelijk geklede en gekapte zanger heen. We kunnen rustig stellen dat hij met dit nummer roots en americana introduceert bij een breed Nederlands publiek. Een ambassadeur voor het genre dus. Danny Vera heeft vanzelfsprekend nog veel meer mooie songs in zijn repertoire en vergeet ook niet die andere troefkaart: zijn door de wol geverfde band!

Reken bij een live optreden van Danny Vera op een avond vol Americana in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley die live de pan uit rocken. Een onvergetelijke avond rock-’n-roll zoals het ooit bedoeld is.

Voorprogramma: Dry Riverbed Trio
Na een reeks succesvolle optredens besluit het Dordtse Dry Riverbed Trio zich te focussen op zijn eigen sound binnen de blues en countrymuziek. Het album dat hieruit voortkomt, neemt je mee op een ontdekkingstocht naar de hoeken en gaten van blues en country.

Tickets voor Danny Vera voor zaterdag 12 september 17h30

Wil je Danny Vera live zien? Kies dan hiernaast je ticket!

Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 is het alleen mogelijk om tickets voor 2 of 4 personen te kopen. U krijgt hiervoor entree en een eigen tafel. Je kunt maximaal 2 tafels kopen.

Elke show heeft een voorprogramma

Partners