Douwe Bob - Donderdag 10 september

Voorlopig programma:

17:00 deur open, mogelijkheid tot diner/borrel

18:00 voorprogramma: The Young River

20:00 Douwe Bob

21:00 uitloop

22:00 einde

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon. 

Na bijna tien jaar met zijn band te hebben opgetreden gaat Douwe in het voorjaar van 2021 de theaters in en terug naar de basis, en wij mogen alvast voorgenieten. Kleine setting, grote liedjes! Daarbij kan hij inmiddels putten uit alweer vier albums met elk hun eigen verhaal en herinneringen. Maak op deze manier kennis met nog meer kanten van de bijzondere liedjesschrijver en muzikant die Douwe is.

Voorprogramma: The Young River
Catchy new country van eigen bodem! The Young River uit Zwijndrecht haalt zijn inspiratie uit artiesten als Hunter Hayes en Keith Urban. Eind 2018 verscheen debuut EP ‘Disappear’. Onlangs was de band te zien in de Grote Show van Bibelot.

Tickets voor Douwe Bob op donderdag 10 september.

Wil je Douwe Bob live zien? Kies dan hiernaast je ticket!

Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 is het alleen mogelijk om tickets voor 2 of 4 personen te kopen. U krijgt hiervoor entree en een eigen tafel. Je kunt maximaal 2 tafels kopen.

Elke show heeft een voorprogramma

Partners