Laatste info

Het is bijna tijd voor In de Museumtuin 2020! Wij hebben er heel veel zin in en zijn blij dat we dit, mede dankzij de support van de Gemeente Dordrecht, hebben kunnen organiseren. Om alles soepel en ‘corona proof’ te laten verlopen, hebben we de medewerking van jullie als bezoekers hard nodig. Daarom hieronder nog even alle informatie op een rij. 

 

Coronamaatregelen

Waarschijnlijk kennen jullie de regels inmiddels al, maar we willen heel graag dat iedereen gezond blijft en daarom vragen we jullie te letten op onderstaande punten:

  • Iedereen heeft een vaste zitplaats;
  • Gasten mogen niet van plek wisselen of dansen;
  • Bij binnenkomst is een gezondheidscheck verplicht;
  • Bij klachten blijven mensen thuis.

Check voor de uitgebreide maatregelen en richtlijnen deze pagina: https://inhetwantijpark.nl/covid19info/ 

 

Tickets

Je hebt een tafel van 2 of 4 personen geboekt. Bij een 4-persoons tafel dienen alle personen uit hetzelfde huishouden te komen. Het is daarnaast belangrijk dat alle tickets gepersonaliseerd zijn. Heb je hier nog vragen over? Bekijk dan even al onze veelgestelde vragen. Zorg ervoor dat je je tickets bij de hand hebt bij de entree.

Omdat de e-tickets per tafeltje gaan en niet per persoon, is het niet mogelijk om los van elkaar naar binnen te komen. Je dient je dus echt per tafeltje te melden bij de entree. Na binnenkomst wordt je door een van onze medewerkers naar een tafel gebracht (hoe eerder je bent, hoe dichter bij het podium je zit). Je kan de tafel niet zelf kiezen. 

 

Eten en drinken

Het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. Maar dat is ook niet nodig, want Art & Dining uit Dordrecht verzorgt de lekkerste hapjes en drankjes! Om zeker te zijn van je food arrangementen, kun je deze al vooraf bestellen via deze pagina. Als je vooraf eten hebt besteld, vergeet dan je ticket niet! Tijdens het concert zelf, kun je via een QR code ook nog eten en drinken bestellen. Scan de QR code met de camera van je telefoon, bestel je eten en drinken, betaal en je bestelling wordt gebracht! Je hoeft hiervoor geen app te downloaden. Betalen met cash is niet mogelijk. Tip: installeer internet bankieren op je telefoon.

 

Waar is het?

Het festival vindt plaats in de prachtige tuin van het Dordrechts Museum. Het adres is Museumstraat 40. 

We adviseren je met klem lopend, fietsend of met het OV te komen. Er is een fietsenstalling (gratis en bewaakt) op het Statenplein (onder de oude V&D) en in de Museumstraat (gratis en onbewaakt) tegenover de Museumschool. Let er op dat je je fiets in een daarvoor bestemd rek parkeert. Kom je met de bus? Dan kun je het beste uitstappen bij de halte Centrum, vanaf daar is het nog een klein stukje lopen naar het Dordrechts Museum. Kom je toch met de auto? Parkeergarage Drievriendenhof is op enkele minuten loopafstand van de Museumtuin. Als je met de trein komt is het een kleine 10 minuten lopen.

 

Openingstijden avondshow

17:00: Deur open

18:00: Voorprogramma

20:00: Hoofdact

21:00: Uitloop

22:00: Einde

Openingstijden middagshow

12:00: Deur open

13:00: Voorprogramma

15:00: Hoofdact

16:00: Uitloop

16:30: Einde

 

Weer

Het koelt flink af in de avond en je zit natuurlijk de hele avond op je stoel. Kleed je daarom warm aan en neem eventueel een dekentje mee.

We hopen natuurlijk dat de weergoden ons goed gezind zijn, maar mocht dit niet zo zijn, dan heeft elk tafeltje een parasol of transparante paraplu’s zodat je toch droog zit. We raden bij (voorspelde) regen wel aan om een regenjas mee te nemen en je warm aan te kleden. 

Heb je nog vragen? Check dan even de veelgestelde vragen op onze website. Kom je er echt niet uit? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Tot snel In de Museumtuin!

In de museumtuin 

Het nazomerfestival In de Museumtuin is een initiatief van Bibelot, BOD Events, Dordrecht Marketing, Dordrechts Museum, Gemeente Dordrecht en Kunstmin. Als evenementenstad van het jaar mag juist nu een festival niet ontbreken.

Op een unieke plek brengen we de beste acts naar Dordrecht voor een serie intieme concerten.

Wat kan ik verwachten?

Een show zoals je niet vaak mee kunt maken, intiem en zo dicht bij. Vanaf je tafeltje voor 2 of 4 geniet je van de beste acts van Nederland. Je kunt vanaf je tafel direct je eten en drinken bestellen.

Op donderdag en vrijdag opent de museumtuin om 17h00.  Op zaterdag voor het matinee-concert opent de museumtuin om 12h00, voor het avondconcert op zaterdagavond 17h30. Er is een voorprogramma en de hoofdact speelt max een uur. De deuren sluiten elke dag om 22u. Voor het zaterdag matinee concert sluiten de deuren uiterlijk om 16:30u. En kom op tijd als je de beste plekjes wilt. 

Waar vindt het plaats?

Het festival vindt plaats in de prachtige tuin van het Dordechts Museum.

We adviseren je met klem lopend, fietsend of met het OV te komen. Er is een fietsenstalling (gratis en bewaakt) op het Statenplein (onder de oude V&D). Kom je met de bus? Dan kun je het beste uitstappen bij de halte Centrum, vanaf daar is het nog een klein stukje lopen naar het Dordrechts Museum. Kom je toch met de auto?  Parkeergarage 3Vriendehof is op enkele minuten loopafstand van de Museumtuin. Als je met de trein komt is het een kleine 10 minuten lopen.


Voor alle veel gestelde vragen verwijzen je graag naar onze FAQ Pagina.

Je eigen tafeltje! Terras

Bij In de Museumtuin kan je een tafel voor 2 of voor 4 bestellen. Vanaf je tafeltje kan je eten en drinken bestellen en heb je goed uitzicht op het podium. NB: Tafels worden alleen per volledige bezetting verkocht. Dus als je bijvoorbeeld met 3 mensen bent, moet je een tafeltje voor 4 personen afnemen. Alle kaarten moeten na aanschaf op naam gezet worden. En kom op tijd als je de beste plekjes wilt.

Art & Dining Dordrecht in de Museumtuin
Art & Dining Eten & Drinken

De catering van In de Museumtuin wordt verzorgd door Art & Dining. Je kunt vanaf je tafel je eten en drinken bestellen. Eten kan je ook al eerder bestellen via een aparte webshop (volgende week online). Art & Dining serveert een borrelbox, een driegangendiner en op zaterdagmiddag een lunch.

Nederlandse topartiesten
Genieten van de nazomer
Lekkere hapjes en drankjes
Relaxen in de museumtuin

Partners