Martijn Fischer Zingt Hazes - Vrijdag 11 september

Voorlopig programma:

17:00 deur open, mogelijkheid tot diner/borrel

18:00 voorprogramma: BENR

20:00 Martijn Fischer

21:00 uitloop

22:00 einde

Martijn Fischer, afgestudeerd als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, verdiende tijdens zijn studie al bij door te zingen in een feestband. Daarna werkte hij bij verschillende theatergezelschappen om uiteindelijk zijn weg naar tv te vinden.

Zijn entrée op televisie maakte hij in ‘Baantjer’, ‘Afblijven’, ‘Gooische Vrouwen’ en ‘Vrijland’. Dat Martijn ook geweldig kan zingen, bewees hij nog maar eens als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. Als gevolg van zijn hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’, treedt hij op tijdens de kroning op het museumplein en verkoopt hij twee edities in de Ziggo Dome uit met ‘Holland Zingt Hazes’. Voor zijn rol in de musical mag hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award in ontvangst nemen.

In 2015 draait de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’ in bioscopen in België en Nederland, waarin Martijn de hoofdrol speelt naast Hadewych Minis. Vanaf dat moment heeft Martijn zich al ruimschoots gevestigd als dé vertolking van André Hazes.

Na het succes van de musical en film, trapte Martijn zijn eerste clubtour af.  Dat bracht hem langs uitverkochte zalen door heel Nederland.

Voorprogramma: BENR
Het muzikale duo BENR maakt in samenwerking met Qmusic iedere week een Nederlandse versie van een Engelstalig nummer uit de Top 40. Op zijn YouTube kanaal deelt BENR naast covers ook eigen nummers met zijn inmiddels ruim 165.000 volgers.

Tickets voor Martijn Fischer op vrijdag 11 september.

Wil je Martijn Fischer live zien? Kies dan hiernaast je ticket!

Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 is het alleen mogelijk om tickets voor 2 of 4 personen te kopen. U krijgt hiervoor entree en een eigen tafel. Je kunt maximaal 2 tafels kopen.

Elke show heeft een voorprogramma

Partners