Racoon - Zaterdag 5 september 17h30

Voorlopig programma:

17:30 deur open, mogelijkheid tot diner/borrel

18:00 voorprogramma: Luuk Geers

20:00 Racoon

21:00 uitloop

22:00 einde

Racoon staat bekend om haar lange reeks hits. Denk aan Love You More, No Mercy, Brick By Brick en natuurlijk Oceaan. Sinds begin dit jaar mogen ze daar opnieuw een grote Nederlandstalige hit aan toevoegen: Het Is Al Laat Toch, een klein lied met grote emotionele lading. En dit is nog maar het begin, want de Zeeuwen hebben inmiddels een album vol intieme Nederlandstalige liedjes klaar.

Hoog tijd voor Racoon om deze intimiteit ook op het podium op te gaan zoeken. Op zaterdag 5 september speelt de band twee concerten in De Museumtuin in Dordrecht. Uiteraard zullen, naast nieuwe liedjes, ook de eerdere hits van het viertal niet ontbreken.

Voorprogramma: Luuk Geers
Met alleen zijn stem en gitaar creëert Rotterdamse singer-songwriter Luuk Geers een intieme sfeer. Zijn liedjes gaan over de zoektocht door het leven, met invloeden van Jason Mraz, Mumford & Sons en Milow. In oktober van dit jaar brengt Luuk zijn debuut EP uit.

Tickets voor Racoon zaterdag 5 september 17h30

Wil je Racoon live zien? Kies dan hiernaast je ticket!

Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 is het alleen mogelijk om tickets voor 2 of 4 personen te kopen. U krijgt hiervoor entree en een eigen tafel. Je kunt maximaal 2 tafels kopen.

Elke show heeft een voorprogramma

Partners