Scotch The Band - Vrijdag 4 september

Voorlopig programma:

17:00 deur open, mogelijkheid tot diner/borrel

18:00 voorprogramma: Boerensyndicaat

20:00 Scotch

21:00 uitloop

22:00 einde

Scotch, de party-folk sensatie uit Nederland, is hier om een ​​feest te maken. Geef de gestreepte jongens een podium en je hebt een nacht om niet snel te vergeten. De dansbare mix van vrolijke melodieën op viool en accordeon afgewisseld met polyfone zang op een bloeiende basis van bas en beats werkt aanstekelijk. De energieke show wordt recht uit het hart gebracht. Of het nu op straat is, in een club of op een festival, je voelt alleen dat dit moment telt.

Met 6 albums uitgebracht en 500+ shows in heel Europa is de DIY-groep een beruchte partystarter! Wees niet bang voor het onbekende, open je hart voor Scotch en doe mee met het feest!

Scotch: Fiddle, accordeon, banjo, bas, drums, gitaar en heel veel happiness.

Voorprogramma: Boerensyndicaat
Boerensyndicaat brengt een mix van gitaar, accordeon/orgel, drums/percussie, bas en véél stemmen. Deze Nederlandstalige band maakt liedjes over drank en kleine huisdieren. Ieder optreden is een feestje, dus dat belooft wat!

Tickets voor Scotch op vrijdag 4 september

Wil je Scotch live zien? Kies dan hiernaast je ticket!

Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 is het alleen mogelijk om tickets voor 2 of 4 personen te kopen. U krijgt hiervoor entree en een eigen tafel. Je kunt maximaal 2 tafels kopen.

Elke show heeft een voorprogramma

Partners