Suzan & Freek - Zaterdag 19 september 17h30

Voorlopig programma:

17:30 deur open, mogelijkheid tot diner/borrel

18:30 voorprogramma: Jessy Yasmeen

20:00 Suzan & Freek

21:00 uitloop

22:00 einde

Met hun tien eigen liedjes tellende debuutalbum Gedeeld Door Ons tonen Suzan & Freek aan dat ze muzikaal niet voor één gat te vangen zijn. Uiteraard ontbreken de hits Als Het Avond Is en Blauwe Dag niet. De overige acht liedjes hebben ook elk een heel eigen en origineel geluid. Op het debuutalbum bewegen Suzan & Freek zich met gemak over een enorm muzikaal speelveld.

Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmeren ze al lang aan de weg. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school in de Achterhoek, waar de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Debuutsingle Als Het Avond Is verandert alles. Het eerste ‘eigen’ nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Het nummer krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan en wordt bekroond met een triple platina award in Nederland en België. Opvolger ‘Blauwe Dag’, inmiddels ook bekroond met dubbel platina, wordt eveneens een enorme hit en is in beide landen goed voor een top 5-notering.

Eerder maakten Suzan en Freek nog bekend dat ze hun volledig uitverkochte clubtour in september en oktober hebben moeten cancelen als gevolg van de coronacrisis. Dat maakt het optreden in de Dordtse museumtuin extra bijzonder. ,,We hebben superveel zin om het podium weer op te mogen en kunnen niet wachten om in deze bijzondere setting met onze band te spelen. We gaan er een feestje van maken”, laat het duo weten.

Voorprogramma: Jessy Yasmeen
Telkens opnieuw grijpt deze 22-jarige singer-songwriter uit Rotterdam de luisteraar met haar authentieke stem. Een verfrissende sound bestaande uit dromerige indie folk met Latijns Amerikaanse ritmes.

Tickets voor Suzan & Freek op zaterdag 19 september 17h30

Wil je Suzan & Freek live zien? Kies dan hiernaast je ticket!

Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 is het alleen mogelijk om tickets voor 2 of 4 personen te kopen. U krijgt hiervoor entree en eigen tafel.
Gezien het intieme karakter en beperkt aantal kaarten heeft u altijd prima uitzicht op het podium.

Partners